Jeśli test Piotra przechodzi mi w 20 sekund, to dostane 10/10? Bo nie chce mi się kombinować optymalizacji... Wydaje mi się, że ktoś gdzieś kiedyś mówił, że nawet w największym teście tylko 3 z 10 zestawów testowych będzie maksymalnych...
EDIT: Sorry, dopiero teraz zauważyłem, że ten test zawiera tylko jeden zestaw... Idę kombinować lepszy algorytm.
@Jakub - wątpię. Ja mam na nim 0.26s a nie używałem żadnych specjalnych tricków czy algorytmów, sam z głowy całość Więc pewnie da się szybciej
Pamiętaj skompilować kod z optymalizacją. Osobiście dla pewności robię to uzywając takich samych parametrów dla kompilatora jak administracja tutaj (znajdziesz je w zakładce O konkursie) :] Bez tego miałbym zapewne znacznie mniej
Bez optymalizacji 1.04s więc jeśli chcesz więcej pkt powinieneś chyba zainwestować w optymalizację lub inną drogę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości