Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Konduktor - testy 
Autor Wiadomość
Gwiazda 2Gwiazda 2Gwiazda 2

Dołączył(a): 30 maja 2010, o 22:03
Posty: 17
Post Konduktor - testy
Wrzucam paczkę 100 testów.
http://www.speedyshare.com/files/24641086/testy.zip
Proszę o potwierdzenie wyników.


11 paź 2010, o 14:02
Zobacz profil
Gwiazda 2Gwiazda 2Gwiazda 2Gwiazda 2Gwiazda 2

Dołączył(a): 17 lis 2009, o 05:54
Posty: 37
Post Re: Konduktor - testy
test0.in jest zły:
2
4 1
4 52
4 1
4 5

test0.out :
1 0 0 0
1 1 2 1

Po pierwsze Z nie odpowiada liczbie zestawów testowych.
Po drugie drugi out jest błędny (no chyba, że to jest do tego 4 5)


11 paź 2010, o 14:29
Zobacz profil
Gwiazda 2Gwiazda 2Gwiazda 2

Dołączył(a): 30 maja 2010, o 22:03
Posty: 17
Post Re: Konduktor - testy
Tylko w test0.in jest ten błąd. Reszta testów jest poprawnie napisana.
Poprawiona paczka:
http://www.speedyshare.com/files/24641469/testy.zip
A co z poprawnością wyników?


11 paź 2010, o 14:37
Zobacz profil
Gwiazda 2

Dołączył(a): 26 lut 2010, o 13:23
Posty: 11
Post Re: Konduktor - testy
Cześć sprawdziłem kilka pierwszych testów na razie i wyniki są zgodne :)

Ale zastanawia mnie fakt ograniczenia czasowego 2 sekundy. Czy Wasze programy mieszczą test

in
1
1000000 1000000000

w limicie ?

To chyba dozwolone pytanie :P


11 paź 2010, o 15:02
Zobacz profil
Gwiazda 2Gwiazda 2

Dołączył(a): 17 lis 2009, o 01:06
Posty: 9
Post Re: Konduktor - testy
Jak wywołać te testy w pętli w shellu?


11 paź 2010, o 15:29
Zobacz profil
Gwiazda 2

Dołączył(a): 26 lut 2010, o 13:12
Posty: 7
Post Re: Konduktor - testy
No właśnie ja się nie mieszczę bo dla 1 1000000 1000000000 mam około 8 sekund, aż program wszystko wypluje na ekran ^^


11 paź 2010, o 17:13
Zobacz profil
Gwiazda 2Gwiazda 2

Dołączył(a): 20 lis 2009, o 14:15
Posty: 106
Post Re: Konduktor - testy
Jak na moje oko, to zadanie teorioliczbowe - typowo matematyczne. A brut to brut :)
A swoją drogą.. Fajnie jakby w testach dorzucano skrypt automatycznie sprawdzający wyniki ;)


11 paź 2010, o 17:21
Zobacz profil
Gwiazda 2

Dołączył(a): 26 lut 2010, o 13:23
Posty: 11
Post Re: Konduktor - testy
Brak mi pomysłu na wyświetlenie wyniku i tu pętelelka która strasznie opóźnia zabawę a cała reszta jest całkiem matematycznie :P

Pomyślę jeszcze

Póki co potwierdzam testy!


11 paź 2010, o 17:31
Zobacz profil
Gwiazda 2Gwiazda 2Gwiazda 2Gwiazda 2

Dołączył(a): 22 lis 2009, o 14:14
Posty: 217
Post Re: Konduktor - testy
Hhaahahahah "zadanie teorioliczbowe" xDDDD. Weźcie nie przeceniajcie tego zadania :D.


11 paź 2010, o 17:35
Zobacz profil
Gwiazda 2Gwiazda 2

Dołączył(a): 17 lis 2009, o 01:06
Posty: 9
Post Re: Konduktor - testy
Pogrzebałem trochę w sieci i wykombinowałem taki sposób mielenia testów, wrzucam na wypadek gdyby komuś mogło się przydać (działa w linuksowej konsoli):

i=0; while [ $i -le 100 ]; do echo $i; time ./kon > tmp < testy/test$i.in; cmp tmp testy/test$i.out; i=`expr $i + 1`; done

Pozdrawiam.


11 paź 2010, o 17:41
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. Forum style based on STSoftware Hestia.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL