Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona
Konduktor - testy 
Autor Wiadomość
Gwiazda 2Gwiazda 2Gwiazda 2
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 lip 2010, o 11:52
Posty: 18
Post Re: Konduktor - testy
mógłby ktoś podać program do sprawdzania wyników działający w systemie Windows??
Z góry dzięki za pomoc


11 paź 2010, o 19:37
Zobacz profil
Gwiazda 2Gwiazda 2

Dołączył(a): 3 cze 2009, o 15:54
Posty: 16
Post Re: Konduktor - testy
potwierdzam odpowiedzi ;)


11 paź 2010, o 19:41
Zobacz profil
Gwiazda 2Gwiazda 2Gwiazda 2Gwiazda 2Gwiazda 2

Dołączył(a): 17 lis 2009, o 05:54
Posty: 37
Post Re: Konduktor - testy
Również potwierdzam wszystkie testy w tym temacie poza felernym test0.in ;)


11 paź 2010, o 19:46
Zobacz profil
Gwiazda 1Gwiazda 1Gwiazda 1Gwiazda 1
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 paź 2010, o 21:56
Posty: 40
Post Re: Konduktor - testy
To bardzo smutne, że potwierdzacie moje testy.

Kod:
18034   2010-10-11 19:46:30 kod źródłowy skompilowany, błąd na teście przykładowym
Test    Wynik   Czas    Pamięć
0.out (test przykładowy)   runtime error   0.00s
(Zgłoszenie sprawdzone na 64-bitowej (nowej) oceniarce.)


11 paź 2010, o 20:00
Zobacz profil
Gwiazda 2Gwiazda 2Gwiazda 2

Dołączył(a): 17 lis 2009, o 01:28
Posty: 49
Post Re: Konduktor - testy
Bardziej niż poprawność zastanawia mnie czas działania naszych konduktorów. Nie wiem jak wam, ale mi dla max testu samo wczytanie i wypisanie danych działa ponad 3s.
In:
10
1000000 1000000000
1000000 1000000000
1000000 1000000000
1000000 1000000000
1000000 1000000000
1000000 1000000000
1000000 1000000000
1000000 1000000000
1000000 1000000000
1000000 1000000000

real 0m3.576s
user 0m1.748s
sys 0m0.692s

Mówcie jakie czasy. Dodam, że czasy są dla kompilacji bez optymalizacji.


11 paź 2010, o 21:32
Zobacz profil
Gwiazda 1Gwiazda 1Gwiazda 1Gwiazda 1
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 paź 2010, o 21:56
Posty: 40
Post Re: Konduktor - testy
Każdy ma inny procesor. Jak możesz to sprawdź u siebie i podaj mi jaki czas wyszedł, będę wdzięczny ;)

edit:
w regulaminie o skompilowanych nic nie ma mowy :D
link mimo wszystko deleted, wróci jak jury pozwoli


Ostatnio edytowano 11 paź 2010, o 21:57 przez Grzegorz Chuchro, łącznie edytowano 1 raz



11 paź 2010, o 21:38
Zobacz profil
Gwiazda 2Gwiazda 2Gwiazda 2

Dołączył(a): 17 lis 2009, o 01:28
Posty: 49
Post Re: Konduktor - testy
Już słysze jury które zaraz Cię ochrzani, że nie można udostępniać skompilowanych programów :P. Co do pliku to na linuxie musze go odpalać przez wine, więc nie jestem w stanie zmierzyć czasu. Procesor mam Core 2 Duo 2,2GHz. Jeśli chodzi o czasy programów na różnych maszynach to nie powinny sie różnić więcej niż 2 razy.


11 paź 2010, o 21:51
Zobacz profil
Gwiazda 2Gwiazda 2Gwiazda 2

Dołączył(a): 20 lis 2009, o 23:31
Posty: 30
Post Re: Konduktor - testy
Krzysztof Leszczyński napisał(a):
Bardziej niż poprawność zastanawia mnie czas działania naszych konduktorów. Nie wiem jak wam, ale mi dla max testu samo wczytanie i wypisanie danych działa ponad 3s.
In:
10
1000000 1000000000
1000000 1000000000
1000000 1000000000
1000000 1000000000
1000000 1000000000
1000000 1000000000
1000000 1000000000
1000000 1000000000
1000000 1000000000
1000000 1000000000

real 0m3.576s
user 0m1.748s
sys 0m0.692s

Mówcie jakie czasy. Dodam, że czasy są dla kompilacji bez optymalizacji.


real 0m2.549s
user 0m1.528s
sys 0m0.408s


11 paź 2010, o 21:56
Zobacz profil
Gwiazda 1Gwiazda 1Gwiazda 1Gwiazda 1
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 paź 2010, o 21:56
Posty: 40
Post Re: Konduktor - testy
Krzysztof Leszczyński napisał(a):
Bardziej niż poprawność zastanawia mnie czas działania naszych konduktorów. Nie wiem jak wam, ale mi dla max testu samo wczytanie i wypisanie danych działa ponad 3s.
In:
10
1000000 1000000000
1000000 1000000000
1000000 1000000000
1000000 1000000000
1000000 1000000000
1000000 1000000000
1000000 1000000000
1000000 1000000000
1000000 1000000000
1000000 1000000000

real 0m3.576s
user 0m1.748s
sys 0m0.692s

Mówcie jakie czasy. Dodam, że czasy są dla kompilacji bez optymalizacji.


amd athlon 2500+ xp @ 3200+ 2,2ghz 1 core
czas: 4.953000
.txt size: 50 000 010 bytes
(double)clock()/(double)CLOCKS_PER_SEC
http://www.cplusplus.com/reference/clib ... ime/clock/


11 paź 2010, o 22:16
Zobacz profil
Gwiazda 2Gwiazda 2Gwiazda 2Gwiazda 2Gwiazda 2
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 maja 2009, o 22:54
Posty: 112
Post Re: Konduktor - testy
Binarkę zawsze można zdezasemblować ;)

// btw potwierdzam


11 paź 2010, o 22:33
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. Forum style based on STSoftware Hestia.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL